Referenssejä

  

 

Taloushallinnon ja ostotoimintojen kartoitus. 

"Sanna antoi ammattitaitoisen ja luotettavan kuvan itsestään ja toiminnastaan. Ehdotukset jatkotoimista esitettiin selkeästi. Jo lyhyen tutustumisen jälkeen Sanna hahmotti yrityksemme toiminnan ja osasi hyvin määritellä yrityksemme kehityskohteet. Projektin seurauksena löytyi useita työskentelyä tehostavia toimenpiteitä. Tämän kokemuksen perusteella uskallamme suositella."

– Pekka Puhto, Toimitusjohtaja

 

Tuotannon- ja QS-raportoinnin auditointi.

”Yrityksen tarpeet ja toiminta ymmärrettiin erittäin hyvin ja oltiin koko ajan oikeiden asioiden äärellä. Oltiin erittäin konkreettisissa asioissa isoa kuvaa unohtamatta. Lopputulos oli odotusten mukainen ehdottomasti. Koulutusote oli coaching -tyyppinen, eli sait porukan itse miettimään asioita ja hakemaan ratkaisuja. Tämä on erinomainen tapa siinäkin mielessä, että toimintaa kehittäviin toimenpiteisiin sitoudutaan selvästi paremmin. Laaja-alainen kokemus huokuu ja tuot asioita ennakkoluulottomasti ja vakuuttavasti esille. Koulutustapasi on rauhallinen ja pysyit koko ajan asiassa. ”

-Mika Vuokila, CFO Chemigate Oy

 

Sisäisen laskennan raportoinnin määrittely ja dokumentointi.

”Hyvänä pidin sitä, että teit työn lähes täysin itsenäisesti ja työ tuli valmiiksi. Meidän puolelta ajankäyttö jäi vähäiseksi ja tämä on mielestäni palvelun ostamisen päätarkoituskin.”

– Janne Kangasaho, Toimitusjohtaja Vimpelin Voima Oy

 

 

Sisäisen laskennan koulutukset.

"Kouluttaja oli innostunut ja osasi asiansa. Ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Koulutus oli erittäin positiivinen kokemus ja toivon, että minulla on aikaa osallistua myös jatkokoulutuksiin." Kouluttajan esitystapa 4.9/5.

 

Taloushallinnon klinikka.

Share on FacebookShare on LinkedIn